Loading... Please wait...


Malaysia_03.png

new item!! Edisi Lebaran :)

Posted on 6th Aug 2011 @ 8:31 AM

hi assalamualaykum

Ramadhan Kareem!

Hmm mesti tengah enjoying Ramadhan kan? yes! me too!! Ramadhan merupakan bulan yang penuh dengan keberkatan, dan bulan untuk kita meraih pahala berganda :) macam kita shopping, sekali gesek credit card, bank bagi point kat kita... bila ada special event, dapat double points, triple points!! ha macam tu lah Ramadhan!! boleh cover balik dosa2 kita.. sekali buat dosa, kalau boleh cover dengan satu kebaikan.. hopefully boleh cover 'berat' dosa kita tadi tu.. tapi setiap kebaikan yang kita buat dalam Ramadhan ni, nilai dia berganda2.. so semoga dapatlah memberatkan lagi timbangan kita di akhirat kelak :D

 

Ramadhan bagi trendymuslimah.com, alhamdulillah.. kami menerima stok baru sekitar 450pcs (batch pertama, sudah sampai), 138 pcs (batch kedua - ukhti kids dan teens serta telekung anak2, dijangka sampai 13 august 2011) dan batch ketiga (kirgyz - sekitar 18 august 2011)

u83_ungu.jpg

(antara pattern yang baru sampai)

telekung_budak.jpg

(telekung anak - S,M,L)

kirgyz.jpg

(kirgyz, boleh beli asing2, tak perlu beli satu set mak, ayah, dan anak)

 

untuk bulan Ramadhan ni, kami berikan penghantaran percuma dengan setiap pembelian sekurang-kurangnya 3 helai produk UKHTI dan tawaran ini terhad kepada alamat di Malaysia sahaja :D

 

setakat itu sahaja.. sampai jumpa lagi

assalamualaykum

Sarah

(owner, trendymuslimah.com)